"How will I know (Don't trust your feelings) How will I know" - Whitney Houston

Leuke Wist-je-datjes....

Naast de Bites, Beats, Booze en Events hebben we ook nog een aantal dingen die hier niet helemaal in passen maar die we toch graag met jullie delen, die vind je op deze pagina! Verder kun je ons natuurlijk via Facebook, Instagram en Snapchat volgen om alle nieuwtjes als eerst te weten te komen!

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, kijk dan even bij de vacatures onderaan deze pagina!

CADEAUBON

“Give it away, give it away, give it away now!” – Red Hot Chili Peppers

Iets te vieren?

The 80’s heeft deze feestelijk uitziende cadeaubonnen die je tegen elke waarde als cadeau kunt geven. Dit kan dus bijvoorbeeld zijn voor een lekkere cocktail die jullie hier samen hebben gedronken, een borrelplank, hoofdgerecht of gewoon voor een bepaald bedrag.

De cadeaubonnen kunnen tijdens openingstijden bij ons aan de bar worden opgehaald! Onze openingstijden vind je onder contact op de hoofdpagina.

SPELLETJES

"Play the game, Driving me insane, Come come come come come play the game, Play the game play the game play the game" - Queen

Spelletjes, Spelletjes, Spelletjes, we zijn er gek op en dan vooral op winnen natuurlijk!
Kom ook bij ons spelletjes spelen we hebben een hele stapel, die we ook graag aan je uitleggen als je niet weet hoe het werkt! We hebben de bekendere spelletjes als 30 Seconds en Party en co, maar ook mindere bekende spellen (die niet minder leuk zijn) zoals bijvoorbeeld Boggle en Test your Brain! Wat is jouw favoriete spelletje die we zeker moeten aanschaffen?

STADSFEESTEN

"We like to party, we like, we like to party" - The Vengaboys

Wist je dat wij al 6 jaar hoofdsponsor zijn van de Hoornse Stadsfeesten?
Daar zijn we supertrots op, want het feest, verdeelt door de hele stad met meer dan 8 podiums, van vrijdag tot en met zondag, van lunchtijd tot diep in de nacht, weet in 3 dagen tijd 50.000 bezoekers te trekken, van jong tot oud. De meeste artiesten komen ook allemaal uit de buurt vandaan, altijd heel goed om het talent zo'n groot podium te geven. Zo'n mooi feest laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan!

Elk 3e weekend van juni worden de Hoornse Stadsfeesten georganiseerd en is het echt in de hele binnenstad van Hoorn feest! Voor meer informatie over de Hoornse stadsfeesten kun je op hun pagina terecht: http://www.hoornsestadsfeesten.nl

VACATURES

"Work it, make it, do it, makes us Harder, better, faster, stronger" - Daft Punk

Denk je ook een echte horecabikkel te kunnen zijn en wil je graag bij ons komen werken?
Stuur dan je CV en je motivatiebrief op en geef aan waar je graag bij ons in de zaak wil werken. Denk aan de keuken, achter de bar of in de bediening. We zullen je dan laten weten of we op dat moment op zoek zijn naar nieuwe horecatoppers en of je in ons gezellige team past!

Wij zijn tevens een leerbedrijf dus hebben ook plek voor stagiaires. Op dit moment zijn alle plekken al voorzien, maar je kunt contact opnemen met ons voor een volgende periode.

THE 80´S HOORN
ROODE STEEN 6
1621 HN HOORN
0229-269290
INFO@THE80SHOORN.NL